fbpx

Micropigmentare buze

Completează câmpurile de mai jos pentru o programare

Ce presupune micropigmentarea buzelor?

Procedura de micropigmentare a buzelor presupune conturarea acestora cu ajutorul unui aparat de tatuat de ultima generatie, destinat special acestei tehnici delicate, care introduce pigment in primele straturi ale pielii rezultand buze perfect conturate.

Este conceputa pentru a obtine buze pline, cu aspect natural, definite, corecteaza asimetria buzelor si ofera culoare buzelor palide.

Daca doresti buze frumos conturate, ori daca vrei sa le maresti putin volumul, atunci solutia poate fi machiajul semi-permanent prin micropigmentare.

Care sunt avantajele unei micropigmentari la buze?
Este un „inventator de timp” si un „salvator de bani”: nu numai ca dimineata iti lasa mai mult timp dar te scuteste de cele mai multe situatii neplacute cauzate de machiaj:

✦ urmele lasate pe pahare
✦ conturul care se intinde
✦ buzele colorate inegal
✦ conturul cu greu de realizat dimineata
✦ fardurile care iti dadeau bataie de cap la piscina, la fitness, la plaja, vara, iarna, la lucru, la petreceri, in cluburi, ziua sau noaptea!»

In cat timp o sa vad rezultatele?
Rezultatele se vor vedea imediat dupa interventie. Pielea va fi usor inflamata, discomfort care va disparea in aproximativ doua ore. Culoarea buzelor va fi mai intensa imediat dupa procedura dar se va stabiliza treptat in urmatoarele zile, ajungand sa aiba nuanta aleasa de dumneavoastra.

Prețul procedurii: 100 €

De ce merită să alegi salonul nostru

1 +
ani de experiență în domeniu​
10000 +
de proceduri efectuate​
%
din cliente sunt mulțumite

Lucrările noastre

Call Now Button