fbpx ...

Diferența dintre
micropigmentare și tatuaj

2 447 vizualizari

Sprâncenele sunt elementele cheie ale chipului. Tocmai de aceea, trebuie să fim foarte atente la forma lor, dar și la modul de îngrijire, iar înainte de a alege o procedură de înfrumusețare documentează-te și consultă-te cu un specialist calificat despre tehnica ȘI forma care ți se potrivește cel mai bine

Care este diferența dintre micropigmentare și tatuaj?

  • Micropigmentarea- este o metodă mai blândă. Se lucrează în primul strat cornos al pielii, iar rezultatul este unul fin și natural. Procedura decurge în câteva etape: se curăță pielea, se aplică o crema anestezică după care se stilizează sprâncenele cu ajutorul unui creion. Acești pași reprezintă momentul în care decizi dacă îți place forma și nuanța folosită. În continuare, dermopigmentistul folosește un ac sterilizat, accesorii de unica folosință, pigmenți organici și procedura începe!
  • În cazul tatuajului, există posibilitatea de a introduce pigmenții până în hipoderm.
    Trebuie să știi că, pot rămâne cicatrici post tatuaj, iar culoarea trece odată cu anii în nuanțe precum kaki sau negru-albăstrui. Un dezavantaj reprezintă și faptul că, are o durată de viață foarte lungă între 15-20 de ani.

Dacă te gândești că, este o modalitate perfectă de a te bucura un timp foarte îndelungat de sprâncene tatuate află că după o anumită vârsta fața este într-o continuă schimbare.

Pleoapele cad, iar, dacă vei dori un efect de lifting cu ajutorul unor tratamente va fi dificil să efectuezi din cauza tatuajului.

Solicita o programare chiar acum!

Maia Ciornii, dermopigmentist cu o experiență de peste 10 ani în acest domeniu, va avea grijă să îți aleagă tehnica și forma potrivită.
Până acum, a creat peste 12.000 de lucrări, de aceea o recomandă profesionalismul și perfecțiunea!

Call Now Button

Consultație gratuită

Lasați datele de contact și revenim cu un apel în scurt timp

Оптимизировано Серафинит - Акселератор
Включает высокую скорость сайта, чтобы быть привлекательным для людей и поисковых систем.