fbpx ...

Alege procedura de micropigmentare!

Ce este micropigmentarea?

Sprâncenele frumos conturate reprezintă un atuu pentru multe femei. Micropigmentarea, o tehnică de înfrumusețare tot mai solicitată în ultima perioadă. presupune inserarea subcutanată a unui pigment în straturile superioare ale pielii.

Distingem mai multe tipuri de micropigmentare pentru sprâncene: powder, shading, ombre și hybrid.

Indiferent care dintre aceste metode alegi, te vei bucura de sprâncene ideale, care după vindecare vor arăta ca și cum ar fi fardate/creionate.

Trebuie să știi că, imediat după procedură sprâncenele sunt mai intense cu 30 %, dar peste 5-7 zile se estompează culoarea și sunt echilibrate din punct de vedere al intensității.

4 pași pentru o bună pregătire înainte de micropigmentare

  • Programează o vizită la specialist până la procedura de micropigmentare.
  • În cazul în care ai un tatuaj vechi sau nereușit, este binevenit să transmiți inițial o poză meșterului.
  • Este recomandat să nu vopsești sprâncenele înainte de procedură. În acest mod, meșterul nu va pierde timp în plus până le demachiază. Oricum, el este cel care selectează nuanța pigmentului pe baza culorii naturale.
  • În cazul în care dorești să-ți faci micropigmentarea pleoapelor, ai grijă să îți scoți extensiile de gene în cazul în care le ai.

Când este necesar să apelezi la micropigmentarea sprâncenelor?

Dacă te-ai săturat să îți pensezi regulat sprâncenele, să ți le machiezi în fiecare dimineață pentru a obține un look desăvârșit dar totodată nu capeți rezultatul dorit, atunci procedura de micropigmentare este pentru tine! 

De asemenea, poate fi soluția perfectă în cazul în care ai firele prea scurte, rare, lungi sau inestetice. Cu ajutorul micropigmentării, se corectează ușor aceste probleme. În plus, te vei bucura de un aspect proaspăt fără a fi nevoie să apelezi la machiaj sau produse iluminatoare.

De câte ședințe este nevoie pentru a obține rezultatele dorite?

În majoritatea cazurilor, persoanele au nevoie de 1-2  rectificări. Ceea ce înseamnă ședința inițială plus următoarele 1-2.

Există situații dar foarte rar, când micropigmentarea nu are stabilitate și pigmenții se elimină imediat. Vorbim aici despre femeile cu sistemul de regenerare celulară impecabil, care înlătură orice corp străin din piele. Dar, această situație este improvizibilă și nu depinde de specialist, tehnică, pigment sau manoperă.

De aceea, dacă clienta se va decide și va încerca altă serie de rectificări, iar rezultatul va fi la fel atunci, ajungem la concluzia menționată mai sus. 

Procedura de micropigmentare este dureroasă?

Este întrebarea pe care femeile o adresează cel mai frecvent. Nu, nu provoacă durere datorită celor mai noi tehnologii care include produse anestezice de uz topic și aparate digitale de ultimă generație.
Dar, fiecare persoană percepe durerea în mod diferit. De aceea, maxim 10% dintre ele ar putea simți  o uşoară zgârâietură sau disconfort lejer.   

Solicita o programare chiar acum!

Maia Ciornii, dermopigmentist cu o experiență de peste 10 ani în acest domeniu, va avea grijă să îți aleagă tehnica și forma potrivită.
Până acum, a creat peste 12.000 de lucrări, de aceea o recomandă profesionalismul și perfecțiunea!

Call Now Button

Consultație gratuită

Lasați datele de contact și revenim cu un apel în scurt timp

Оптимизировано Серафинит - Акселератор
Включает высокую скорость сайта, чтобы быть привлекательным для людей и поисковых систем.